Per Arne Bustnes og Inger-Lise Granli har signert arbeidsavtale som kommunikasjonsrådgivere i Hemnes kommune.
Kommunikasjonsrådgivere i HK. Per Arne Bustnes og Inger-Lise Granli har signert arbeidsavtale som kommunikasjonsrådgivere i Hemnes kommune. FOTO: Privat

Hemnes kommune har ansatt kommunikasjonsrådgiverteam

På sin hjemmeside melder Hemnes kommune at Per Arne Bustnes og Inger-Lise Granli har signert arbeidsavtale som kommunikasjonsrådgivere, hvor de deler en toårig prosjektstilling.

Per Arne Bustnes er utdannet adjunkt og har lang erfaring fra mediebransjen. Han har vært ansatt i NRK og har bidratt på et utall TV-produksjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Han har i tillegg jobbet som arenaprodusent i Norges nasjonalanlegg, Holmenkollen. Per Arne er oppvokst på Bustnes utenfor Mo i Rana, og har etter 25 år i Oslo flyttet tilbake til Bustnes hovedgård og bor nå der sammen med Inger-Lise.

Hemnes kommune har tilsatt ny enhetsleder for helsetjenesten

Inger-Lise Granli har lang erfaring som adjunkt i Modum kommune. Hun har også jobbet som MOT-coach, teamleder og sosialpedagogisk rådgiver. I tillegg har hun bred erfaring fra mediebransjen, både som radio-/skrivende journalist og reporter for TV-produksjoner, og som utegående reporter under ulike verdensmesterskap arrangert i Norge, samt arrangementer som Holmenkollen Skifestival.

Paret forteller at de gleder seg til å ta fatt på oppgaven, sammen med alle de dyktige medarbeiderne i Hemnes kommune.

– Bli en del av årets Arctic Race, og tjen penger til klubben din!