10. klasse på Hemnesberget i 2005/2006 hadde 22 elever da de fullførte grunnskolen. Bakre rekke fra v.: Stian Karlsen, N.N., Øyvind J. Fineide, Kristoffer Killi, Morten Kyllingmo, Margrethe Steen, Raimond Larsen og Charlotte Jenssen. Midtre rekke fra v.: Trond Landfastøien, Marthe O. Einmo, Emil Willassen Skjærvold, Allan Falkmo Hansen, Tor Erik Asphaug, Kim Rainer Mattson, Karoline Nilssen, May Britt Christensen og Espen Leirvik. Foran fra v.: Cecilie M. Fredriksen, Jonas Johansen, Maiken Aakerøy Nilsen, Anders Edvardsen, Benedicte Haugli, Ann-Kristin Johannessen og Ida S. Opstad. Mathis Karlsen var ikke tilstede under skolefotograferingen.
1990-kullet på Hemnes sentralskole. 10. klasse på Hemnesberget i 2005/2006 hadde 22 elever da de fullførte grunnskolen. Bakre rekke fra v.: Stian Karlsen, N.N., Øyvind J. Fineide, Kristoffer Killi, Morten Kyllingmo, Margrethe Steen, Raimond Larsen og Charlotte Jenssen. Midtre rekke fra v.: Trond Landfastøien, Marthe O. Einmo, Emil Willassen Skjærvold, Allan Falkmo Hansen, Tor Erik Asphaug, Kim Rainer Mattson, Karoline Nilssen, May Britt Christensen og Espen Leirvik. Foran fra v.: Cecilie M. Fredriksen, Jonas Johansen, Maiken Aakerøy Nilsen, Anders Edvardsen, Benedicte Haugli, Ann-Kristin Johannessen og Ida S. Opstad. Mathis Karlsen var ikke tilstede under skolefotograferingen. FOTO: Norsk skolefoto

1990-kullet på Hemnesberget:

Fortsatt mange som bor i regionen