Fra venstre bak: rådmann Amund Eriksen, Viggo Trulsen, Petter jr. Rønning, Heidi Lien, Eirik Lorentzen, ordfører Paul Magnor Asphaug, Turid Tuven og Tove Weseth. Fra venstre foran: Mona Furuhatt, Ann Kristin Sivertsen, Anita Yttergård og Egil Marthinussen. Ikke tilstede. Mairen Elvetun, Judith Pæsteng, Rolf Fjellestad, Ellen A. Brygfjeld og Anne Naustvik.
Erkjentlighetsgave. Fra venstre bak: rådmann Amund Eriksen, Viggo Trulsen, Petter jr. Rønning, Heidi Lien, Eirik Lorentzen, ordfører Paul Magnor Asphaug, Turid Tuven og Tove Weseth. Fra venstre foran: Mona Furuhatt, Ann Kristin Sivertsen, Anita Yttergård og Egil Marthinussen. Ikke tilstede. Mairen Elvetun, Judith Pæsteng, Rolf Fjellestad, Ellen A. Brygfjeld og Anne Naustvik. FOTO: Hemnes kommuneBilde 1 av 2

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Erkjentlighetsgave