Politioverbetjent Steinar Bergem, Tuva Rekve Røsvassbukt, Paul Asphaug, Martine Oksfjellelv, Kristian Hanssen og Sølvi Åsheim var tilstede da samarbeidsavtale om kriminalforebyggende arbeid mellom kommunen og politiet ble signert mandag.
Samarbeid mot kriminalitet. Politioverbetjent Steinar Bergem, Tuva Rekve Røsvassbukt, Paul Asphaug, Martine Oksfjellelv, Kristian Hanssen og Sølvi Åsheim var tilstede da samarbeidsavtale om kriminalforebyggende arbeid mellom kommunen og politiet ble signert mandag. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 4

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Samarbeidsavtale for kriminalforebyggende arbeid signert: – Det er et viktig, forebyggende, gjentakende arbeid. Ei langsiktig investering.