I mangel på et traust bilde av Breivikhammertunellen, eller E6 nord for den, falt avisa for en herlig illustrasjon fra den gang Jon Arne Leirvik jaget ut en grevling fra nevnte tunell. Denne uka foregår det vegarbeid nord for tunellen, og det skal være manuell dirigering på stedet. Dette har ingen ting med verken Jon Arne, grevlingen eller Knutsen og Ludvigsen å gjøre, - så vidt avisa bekjent- til tross for valgte illustrasjon. Tips oss gjerne om noen av dem er observert på stedet.
Ikke grevling men Statens vegvesen. I mangel på et traust bilde av Breivikhammertunellen, eller E6 nord for den, falt avisa for en herlig illustrasjon fra den gang Jon Arne Leirvik jaget ut en grevling fra nevnte tunell. Denne uka foregår det vegarbeid nord for tunellen, og det skal være manuell dirigering på stedet. Dette har ingen ting med verken Jon Arne, grevlingen eller Knutsen og Ludvigsen å gjøre, - så vidt avisa bekjent- til tross for valgte illustrasjon. Tips oss gjerne om noen av dem er observert på stedet. FOTO: Privat

Manuell dirigering nord for Breivika