Disse jentene viser at det går helt fint å samarbeide på tvers av tettstedene i kommunen. Fra front: Matilde Fagereng Kristoffersen, Frida Lauvbakk, Marte Skjæran Bøhli, Vie Sjåvik Olsen, Tuva Andersen Berglund, Mathea Hillestad Juvik, Ronja Øverleir Oldernes, Olea Evjen-Kristiansen, Selma Yibrah Nilsen, Angelika Kråkstad og Mathilde Foss Finbog. Vilma Veiåker Sjåvik og Johanne Petersen-Øverleir er også med på laget, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.
Med hjerte for håndball. Disse jentene viser at det går helt fint å samarbeide på tvers av tettstedene i kommunen. Fra front: Matilde Fagereng Kristoffersen, Frida Lauvbakk, Marte Skjæran Bøhli, Vie Sjåvik Olsen, Tuva Andersen Berglund, Mathea Hillestad Juvik, Ronja Øverleir Oldernes, Olea Evjen-Kristiansen, Selma Yibrah Nilsen, Angelika Kråkstad og Mathilde Foss Finbog. Vilma Veiåker Sjåvik og Johanne Petersen-Øverleir er også med på laget, men var ikke tilstede da bildet ble tatt. FOTO: Rune FuruhattBilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Håndballsatsing:

Disse jentene fra Hemnes vil aller helst til Spania