Ordførerkandidat for Hemnes Arbeiderparti.
Mette Varem. Ordførerkandidat for Hemnes Arbeiderparti. FOTO: Rune Furuhatt

Svar til Terje Ånonlis innlegg


Dette er et leserinnlegg. Innholdet står for skribentens regning.


Leserinnlegg med så mange faktafeil og personangrep får stå for skribentens regning.

Jeg må likevel si at jeg har lest andre forskningsrapporter, som peker på andre resultater enn de Ånonli peker på. Hvis man leter finner man forskning som støtter uansett argumentasjon. Så kan man velge hva og ikke minst hvem man stoler på.

Levende lokalsamfunn i Hemnes

Jeg tror imidlertid ikke slike leserinnlegg er svaret på diskusjonene om debattklima er for tøft? Og ikke minst den andre utfordringen, – hvordan skal vi rekruttere og beholde damer og unge folk i politikken?

Godt valg🌹

mvh
Mette Varem,
ordførerkandidat for Hemnes AP