Christine er Høyres ordførerkandidat, et verv hun  besatte fra 2015 til 2019.
Christine Trones. Christine er Høyres ordførerkandidat, et verv hun besatte fra 2015 til 2019. FOTO: Bjørn Leirvik

Ønsker du det beste for Hemnes kommune, så stem på etablerte lister


Dette er et leserinnlegg. Innholdet står for skribentens regning.


Siste uke har skapt sjokkbølger inn i hele Hemnes kommune. En mulig nedleggelse av Natre på Hemnesberget, med sine 100 arbeidsplasser, i tillegg til konkursen på NCP som rammet 22 arbeidsplasser, gjør at vi står i fare for å miste både inntekter og innbyggere. Og vi trenger begge deler.

Mer enn noen gang trenger vi et kommunestyre som er rekruttert fra etablerte partier, som kan få drahjelp ovenfra i systemet. Det nytter ikke med bygdelister som ikke har noen de kan spille på lag med.

I den situasjonen som Hemnes kommune er i nå, så håper jeg at man stemmer på etablerte partier, som kan vær med på å spille Hemnes kommune god. Hemnes Høyre vil gjøre alt vi kan for å få etablert ny virksomhet som kan erstatte det som taptes i Hemnes.

Med hilsen
Christine Trones,
ordførerkandidat for Hemnes Høyre