4. kandidat, Hemnes Høyre
Markus Johansen Øren. 4. kandidat, Hemnes Høyre FOTO: Privat

Bruk stemmeretten og sats på fremtiden med Høyre!


Dette er et leserinnlegg. Innholdet står for skribentens regning.


Nå nærmer valget seg, og da er det viktig å minne hverandre på den enestående muligheten vi har til å påvirke retningen vår kommune tar. Stemmeretten er en verdifull gave som demokratiet gir oss, og jeg håper inderlig at alle i vår flotte kommune tar denne rettigheten på alvor.

Vi står nå foran en tid med utfordringer knyttet til en stadig eldre befolkning. Våre eldre medborgere har bidratt til samfunnet gjennom et langt liv, og vi skylder dem en trygg og verdig alderdom. Det er nettopp derfor jeg har stor tro på at med Høyre i spissen, kan vi forme en fremtid som gir våre eldre den omsorgen og støtten de fortjener.

Høyre har vist en imponerende evne til å håndtere komplekse samfunnsutfordringer og investere i velferdstjenester som er nødvendige for alle aldersgrupper. Vi har også en solid plan for å styrke eldreomsorgen og sikre at våre eldre får den beste pleien og omsorgen i årene som kommer.

Men for å gjøre denne visjonen til virkelighet, trenger vi din stemme. Gå til valglokalet, delta i demokratiet, og stem for en kommune som bryr seg om alle sine innbyggere, uansett alder. Stem på Høyre, som er forankret i verdier som inkludering og velferd for alle.

La oss sammen forme en fremtid som tar vare på våre eldre og gir våre barn og barnebarn en kommune å være stolt av. Bruk stemmeretten din, og sats på fremtiden med Høyre ved roret. Sammen kan vi bygge en kommune som vi alle kan være stolte av.

Godt valg!

Markus Johansen Øren,
4. kandidat, Hemnes Høyre