Torbjørn Skjæran og Sigrid Skjæran i tettstedsutvalget Hemnesberget ønsker å vite hva de ulike partiene tenker om Hemnesbergets fremtid.
Vil vite. Torbjørn Skjæran og Sigrid Skjæran i tettstedsutvalget Hemnesberget ønsker å vite hva de ulike partiene tenker om Hemnesbergets fremtid. FOTO: Rune Furuhatt

5 kjappe spørsmål om Hemnesbergets fremtid


Dette er et leserinnlegg. Innholdet står for skribentens regning.


Tettstedsutvalget ønsker å vite hva vi kan vente av partiene om opprettholdelse av de kommunale tilbudene på Hemnesberget.

Leser man programmene kan man få noen svar, men når representanter fra partiene sier noe annet, bør man da være usikker?

I inneværende periode har det vært på gang nedlegging av både Lege- og helsekontor, diskusjon rundt sykehjemsplasser, skoletilbudet og basseng. Det diskuteres også å sentralisere enda mer til kommunesenteret Korgen fra noen av dagens representanter.

Hemnesberget trenger nå et kommunestyre som stiller opp for Hemnesberget, vi har allerede mistet flere arbeidsplasser og den 25. september kan hjørnesteinsbedriften Natre bli lagt ned.

Hemnesberget er det største tettstedet i kommunen og det er viktig at innbyggerne vet hva ditt parti vil gjøre med de kommunale tilbudene på Hemnesberget i kommende periode.

Håper partiene/listene kan svare på følgende før valget 11. september, da dette vil være viktig for mange velgere:

Vil ditt parti:

  1. Opprettholde dagens skoletilbud på Hemnesberget i kommende periode 1-10. klasse?
  2. Prioritere oppussing/nybygg av skolen på Hemnesberget i kommende periode?
  3. Jobbe for å opprettholde lege- og helsestasjon tilbudet på Hemnesberget?
  4. Opprettholde/styrke omsorgstilbudet også på Hemnesberget?
  5. Opprettholde bassengtilbudet på Hemnesberget?

På vegne av tettstedsutvalget Hemnesberget

Torbjørn Skjæran og Sigrid Skjæran