Avisa Hemnes sin nettavis har du alltid tilgjengelig, på en telefon, et nettbrett, en pc eller Mac nær deg, uansett hvor du befinner deg: om du tar deg på tak på jobb i en pause, er hjemme, på ferie eller trenger sengelektyre/ toalettlektyre....
Alltid med deg. Avisa Hemnes sin nettavis har du alltid tilgjengelig, på en telefon, et nettbrett, en pc eller Mac nær deg, uansett hvor du befinner deg: om du tar deg på tak på jobb i en pause, er hjemme, på ferie eller trenger sengelektyre/ toalettlektyre.... FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 4
Du kan oppdatere deg på hva som skjer i Hemnes om du sitter i bilen, under transport, i kø, for å gjemme deg for ungene (mannen/kona eller slitsomme kollegaer), eller mens du venter på at noen som har husket nøklene til jobbkontoret kommer. Unngå fristelsen mens du sitter bak rattet!
…i bilen. Du kan oppdatere deg på hva som skjer i Hemnes om du sitter i bilen, under transport, i kø, for å gjemme deg for ungene (mannen/kona eller slitsomme kollegaer), eller mens du venter på at noen som har husket nøklene til jobbkontoret kommer. Unngå fristelsen mens du sitter bak rattet! FOTO: Edel Annie TverbergBilde 2 av 4
I lange køer kan tålmodigheten bli satt på prøve. Fortvil ikke! Avisa Hemnes er her for å få tiden til å gå, og får deg ned til hvilepuls, mer normal underholdningspuls, eller eventuelt opp til sjokkpuls med rykende ferske nyheter akkurat der du er!
…I køen på butikken. I lange køer kan tålmodigheten bli satt på prøve. Fortvil ikke! Avisa Hemnes er her for å få tiden til å gå, og får deg ned til hvilepuls, mer normal underholdningspuls, eller eventuelt opp til sjokkpuls med rykende ferske nyheter akkurat der du er! FOTO: Edel Annie TverbergBilde 3 av 4
Noen ganger trenger man is og avis for å komme seg gjennom møter. Avisa Hemnes leverer det siste, isen må du nok skaffe selv. Nettavisen kan du nyte mange ganger, og den smelter ikke.
…i (kjedelige?) møter. Noen ganger trenger man is og avis for å komme seg gjennom møter. Avisa Hemnes leverer det siste, isen må du nok skaffe selv. Nettavisen kan du nyte mange ganger, og den smelter ikke. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 4 av 4

Ellen (30) raser mot Avisa Hemnes, blir stemplet som for gammel

Avisa Hemnes ønsker velkommen de unge leserne, og tilbyr derfor gratis abonnement i en drøy måned- fra nå og ut september til alle under 30 år. Ellen (30) raser over sitt første møte med å «være for gammel», men har likevel gått med på å fortelle litt om kampanjen vår, da hun ønsker å bidra til et bedre liv for den yngre garde.

– Avisa Hemnes ønsker å få med seg de unge leserne under 30 år og tilbyr gratis abonnement til dem fra nå og ut september. Kan du, Ellen Rabliås, som journalist i avisa fortelle litt om tanken bak dette?

– Avisa Hemnes har lenge hatt mål om å få flere unge abonnenter. Størsteparten av våre lesere er gjerne en del eldre enn 30 år, selv om vi streber etter å lage saker som er for alle. Vi prøver så godt vi kan å la både barn, unge og godt voksne få ha en stemme i avisa. På den måten håper vi også å tiltrekke oss de yngre leserne, som jo er fremtiden vår. Det er viktig for både oss og resten av samfunnet at de unge engasjerer seg og holder seg oppdaterte.

– Hvorfor fra nå og ut september?

– Valg! Som en som nylig levde sitt beste liv i slutten 20-årene, kan jeg bekrefte at temaet «hva skal jeg stemme?» er en gjenganger i samtaler når valget nærmer seg. Du får vite at det er viktig å bruke stemmeretten, men har gjerne store vansker med å vite hvilket parti som stemmer best med dine samfunnssyn. Som journalist i Avisa Hemnes kan jeg, kanskje noe subjektivt, fortelle at en aldeles utmerket måte å lære om partiene i Hemnes er å lese avisa i ukene frem mot valget. Der blir lokalpolitikere intervjuet, og får bryne seg på store, små og viktige spørsmål.

…i bilen. Du kan oppdatere deg på hva som skjer i Hemnes om du sitter i bilen, under transport, i kø, for å gjemme deg for ungene (mannen/kona eller slitsomme kollegaer), eller mens du venter på at noen som har husket nøklene til jobbkontoret kommer. Unngå fristelsen mens du sitter bak rattet! FOTO: Edel Annie Tverberg

– Du har selv akkurat blitt «for gammel» for dette gratistilbudet, men kan du oppgi tre gode grunner for at dem under 30 bør lese Avisa Hemnes?

– Bare tre? Du kan lære utrolig mye om kommunen vår ved å lese avisa. Jeg lærer noe nytt hver uke. Og kunnskap om egen kommune kommer alltid godt med.

– Ved å holde deg oppdatert på både hva som har skjedd og hva som skal skje, får du alltid med deg de store og små arrangementene, uansett om du var der eller ikke.

– Vi som jobber i Avisa Hemnes er veldig opptatt av at det vi skriver skal være sant, og at det er fakta som skal frem. Istedenfor å høre på rykter, kan man lese avisa, hvor vi som regel får saken direkte fra kilden.

…I køen på butikken. I lange køer kan tålmodigheten bli satt på prøve. Fortvil ikke! Avisa Hemnes er her for å få tiden til å gå, og får deg ned til hvilepuls, mer normal underholdningspuls, eller eventuelt opp til sjokkpuls med rykende ferske nyheter akkurat der du er! FOTO: Edel Annie Tverberg

– Kommer du på en god grunn til at de IKKE trenger å lese Avisa Hemnes?

– Det finnes selvfølgelig mange gode grunner til å ikke lese Avisa Hemnes. Hvis du for eksempel kommer i møte med en morder som sier «leser du Avisa Hemnes så dreper jeg deg!», da ville jeg vurdert å avslutte abonnementet ganske raskt. Har du ingen interesse av å vite noe om hva som rører seg i kommunen, og er mest opptatt av deg selv? Ja da er kanskje heller ikke Avisa Hemnes noe for deg.

– Hvordan skaffer de seg dette abonnementet?

– Send en e-post til knut@avisahemnes.no. Det er redaktøren, en ganske ufarlig type. Gratis abonnement til de under 30 var hans idé, selv om deler av redaksjonen kanskje mener at man skulle ha inkludert de som nylig ble 30 også.

…i (kjedelige?) møter. Noen ganger trenger man is og avis for å komme seg gjennom møter. Avisa Hemnes leverer det siste, isen må du nok skaffe selv. Nettavisen kan du nyte mange ganger, og den smelter ikke. FOTO: Edel Annie Tverberg