Trine Lise Bang er ansatt i prosjektstillingen kultur- og samfunnsutvikler i Hemnes kommune.
Prosjektstilling. Trine Lise Bang er ansatt i prosjektstillingen kultur- og samfunnsutvikler i Hemnes kommune. FOTO: Rune Furuhatt

– Jeg er glad for å bo i en kommune som har et så rikt og spennende kulturliv.

Hemnes kommune melder at de har ansatt Trine Lise Bang (42) i prosjektstillingen kultur- og samfunnsutvikler.

Bang er for mange godt kjent som en kreativ dame med flere jern i ilden. På fritiden driver hun med ulike former for kunsthåndverk, både innen keramikk og bildende kunst. Hun er også med i Hemnesbergets svar på de Syngende husmødre, Bitchy Big Boobies Bang Band.

Hemnes kommune meddeler at hun vil starte i jobben 1. august.

Hun har studert forskjellig, men har holdt seg innenfor de kreative og estetiske fagene. Hun har en bachelor som faglærer i formgiving, kunst og håndverk, men har også studert grafisk design, kunsthistorie, engelsk og digital mediedesign. Hun kommer fra jobben som faglærer ved Polarsirkelen videregående skole.

– Jeg er glad for å bo i en kommune som har et så rikt og spennende kulturliv. Det er noe som er med på å gi oss identitet og ikke minst samhørighet, sier Trine Lise Bang.

– Jeg ser frem til å komme i gang med jobben som kulturkoordinator og samfunnsutvikler, og håper og tror at jeg blant annet skal kunne bidra til videre utvikling av mange spennende, kreative og inkluderende prosjekter, legger hun til.

Lokal korfest på kvinnedagen!