Bøndene var strålende fornøyde med å møtes på bondelunsj for faglig input, men ikke minst det sosiale, som fort blir en mangelvare i bondeyrket. F.v Turid Kyllingmo, Merete Sandmo, Per Arne Lillebjerka, Nils Reinåmo (bak), og Morten Millingsjord.
Trivelig stund. Bøndene var strålende fornøyde med å møtes på bondelunsj for faglig input, men ikke minst det sosiale, som fort blir en mangelvare i bondeyrket. F.v Turid Kyllingmo, Merete Sandmo, Per Arne Lillebjerka, Nils Reinåmo (bak), og Morten Millingsjord. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 9

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Bondelunsj: En viktig sosial arena