Lena E. Nielsen er ansatt som administrerende direktør i Helgelandssykehuset, men tiltredelsesdato er foreløpig ikke satt.
Ny direktør. Lena E. Nielsen er ansatt som administrerende direktør i Helgelandssykehuset, men tiltredelsesdato er foreløpig ikke satt. FOTO: Eirik Palm, Finnmarkssykehuset

Ny administrerende direktør i Helgelandssykehuset

Styret i Helgelandssykehuset har i dag tilsatt Lena E. Nielsen i stillingen som administrerende direktør i Helgelandssykehuset.

Det er Helgelandssykehuset som forteller om ansettelsen i ei pressemelding. Lena E. Nielsen (55) kommer fra stillingen som klinikksjef for Klinikk Alta i Finnmarkssykehuset, i tillegg er hun leid inn som leder for «Innsatsteam omstilling» i Nordlandssykehuset.

Siden 2012 har Nielsen jobbet i spesialisthelsetjenesten og var de første syv årene HR-sjef i Finnmarksykehuset. Hun er utdannet siviløkonom og har videreutdanning innen organisasjonsfag, nasjonal topplederutdanning og forbedring.

Nielsen er bosatt i Alta og kommer til å pendle til Helgelandssykehuset. Tiltredelsesdato er foreløpig ikke satt.

Styreleder Arne Benjaminsen sier: – Vi ønsker Lena velkommen til Helgelandssykehuset. Jeg vil også gjerne takke Hanne Frøyshov som har vært konstituert i stilling over flere måneder og fortsetter som konstituert administrerende direktør til Lena E. Nielsen er på plass.