For tre år siden hadde Marie Olaussen (45) kredittkortgjeld, dårlig nattesøvn og kronisk angst for å sjekke nettbanken. - Det første jeg gjorde, var å innrømme for meg selv at jeg brukte mer penger enn jeg fikk inn, og at noe måtte skje, forteller hun.
Våknet opp. For tre år siden hadde Marie Olaussen (45) kredittkortgjeld, dårlig nattesøvn og kronisk angst for å sjekke nettbanken. - Det første jeg gjorde, var å innrømme for meg selv at jeg brukte mer penger enn jeg fikk inn, og at noe måtte skje, forteller hun. FOTO: Axel Munthe-Kaas Hærland / NTB TemaBilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Marie (45) sjekker nettbanken hver morgen: – Jeg er fremdeles redd for å drite meg ut