Rektor ved Korgen sentralskole, Kjell Joar Petersen Øverleir ønsket alle ungdomsskoleelevene i Hemnes kommune velkommen til Karrieredag.
Full sal. Rektor ved Korgen sentralskole, Kjell Joar Petersen Øverleir ønsket alle ungdomsskoleelevene i Hemnes kommune velkommen til Karrieredag. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 2
Inger-Lise Granli snakket med elevene om ulike muligheter for yrkesvalg.
Hva vil du bli?. Inger-Lise Granli snakket med elevene om ulike muligheter for yrkesvalg. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 2 av 2

Hva skal jeg bli?

Hva skjer når alle ungdomskoleelever i Hemnes møtes sammen med 20 bedrifter?

Fredagen ved Korgen sentralskole er denne uka ikke helt som vanlig. Karrieredagen arrangeres for første gang, og skal gi elevene innsikt i hvilke jobbmuligheter som finnes i Hemnes. Samtidig er det en glimrende anledning for næringslivet til å markedsføre seg i et anstrengt jobbmarked der det er vanskelig å rekruttere nye ansatte.

Kommunikasjonsrådgiver i Hemnes kommune, Inger-Lise Granli, ønsket alle velkommen, og ga noen innspill til ulike jobber. Noen av jobbene er det stor etterspørsel etter ansatte til, andre er avstressende, og andre igjen var særs spesielle, for eksempel å jobbe som profesjonell sover!

Her kan du lese alle saker vi legger ut i løpet av dagen.