Kristin Lifjell Oldernes og sønnen Elias ble utsatt for postkassetyveri - selve postkassen ble røvet fra dem. Elias viser frem "åstedet", og lurer veldig på hva som egentlig har skjedd. Mamma Kristin ser mest det humoristiske i saken, men er glad for å ha fått tilbake postkassen sin.
Postkassemysteriet. Kristin Lifjell Oldernes og sønnen Elias ble utsatt for postkassetyveri - selve postkassen ble røvet fra dem. Elias viser frem "åstedet", og lurer veldig på hva som egentlig har skjedd. Mamma Kristin ser mest det humoristiske i saken, men er glad for å ha fått tilbake postkassen sin. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Postkassemysterium i Korgen: – Kem ha tatt postkassa mi, å ke ska dåkk med den?