Hemnes Båt & Fjordfestival trekker mye folk til Hemnesberget.
Festivalområdet. Hemnes Båt & Fjordfestival trekker mye folk til Hemnesberget. FOTO: Kjell-Idar Juvik

Takk til alle som bidro til årets Hemnes Båt & Fjordfestival!

Over 200 frivillige stilte opp på årets festival fra de tre foreningens om står bak festivalen. Hemnes IL, Hemnes Dykkeklubb og Hemnes Båt- og sportsfiskerforening. Festivalen ble arrangert for 26. gang og i fantastisk sommervær ble det en flott helg på Hemnesberget.

Etter to år uten festival på grunn av korona pandemien var det endelig klart for å møtes til festival igjen.

Vi hadde håpet på enda flere deltakere på lørdagskvelden med under 1000 publikummer vil nok ikke det økonomiske bli så bra som foreningene hadde håpet på, men vi kommer ut i pluss. Det var mange arrangementer på Hegleand den siste helgen i juni i år og før vi setter endelig dato for neste år vil vi sjekke ut med flere andre arrangører om i kan unngå «kollisjoner».

Nytt av året var at det var mange nye i komiteen som gjorde en fantastisk innsats både før festivalen og igjennom helgene, dette lover godt for fremtiden da tidligere komite har holdt på siden starten i 1995 og trenger avløsning av nye.

Som styreleder vil jeg takke alle frivillige og spesielt alle nye i komiteen, uten dere ville vi ikke kunne arrangerte denne festivalen. Jeg vil også takke våre samarbeidspartnere som støtter festivalen og da spesielt Sparebank 1 Helgeland og Helgeland Kraft.

Så sees vi til ny festival i 2023, på oppsummeringsmøte var allerede komiteen klar med nye ideer og musikkvalg til neste års festival som blir rundt månedsskifte juni/juli, endelig dato vil bli bestemt rett over ferien.

Takk igjen for i år, og god sommer til alle!

Hemnes Båt- og Fjordefestival,
Kjell-Idar Juvik, styreleder