Oslo 10. mai 2022. Arvid Einar Martinsen fra Korgen i Nordland, ledsaget av Johanna Martinsen Brygfjeld, har fått kongens fortjenstmedalje. Her hilser de på kong Harald og dronning Sonja under en mottakelse på Slottet tirsdag.
Kongens fortjenstmedalje. Oslo 10. mai 2022. Arvid Einar Martinsen fra Korgen i Nordland, ledsaget av Johanna Martinsen Brygfjeld, har fått kongens fortjenstmedalje. Her hilser de på kong Harald og dronning Sonja under en mottakelse på Slottet tirsdag. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTBBilde 1 av 6

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Da Arvid møtte kongen

– De kom seg ikke helt opp til slottet, for politiet kom med fulle sirener og tok dem med seg