2.klasse ved Korgen sentralskole er med på «omvendt julekalender».
Bak fra venstre: Johanne Villmones, Hanne Sofie David Røilid, Neo Ingvaldsen Bruheim, Willas Kristoffersen, Einar Hatten, Hedda Rekve Røssvassbukt, Natalie Granås Sjøfors, Tilde Sjonbotn-Skreslett, Isak Krokå.
I midten: Per-Eric Sæterstad, Melvin Valåmo Stenvold, Emilie Rognli Bygdåsmo.
Foran: Elida Coetzee Brygfjeld, Thea Nygård, Jørgen Kvitnes, Vetle Roghell, Hans Hanssen Nygård.
Ikke tilstede: Andrea Villmones og Selma Villmones.
En glad gjeng. 2.klasse ved Korgen sentralskole er med på «omvendt julekalender». Bak fra venstre: Johanne Villmones, Hanne Sofie David Røilid, Neo Ingvaldsen Bruheim, Willas Kristoffersen, Einar Hatten, Hedda Rekve Røssvassbukt, Natalie Granås Sjøfors, Tilde Sjonbotn-Skreslett, Isak Krokå. I midten: Per-Eric Sæterstad, Melvin Valåmo Stenvold, Emilie Rognli Bygdåsmo. Foran: Elida Coetzee Brygfjeld, Thea Nygård, Jørgen Kvitnes, Vetle Roghell, Hans Hanssen Nygård. Ikke tilstede: Andrea Villmones og Selma Villmones. FOTO: Rune Furuhatt

En omvendt julekalender