Hemnes kommune ønsker at alle som bor eller oppholder seg i Hemnes, og som har symptomer på luftveisinfeksjon eller tror de kan være smittet av covid-19, bør teste seg.
Hjemmetesting. Hemnes kommune ønsker at alle som bor eller oppholder seg i Hemnes, og som har symptomer på luftveisinfeksjon eller tror de kan være smittet av covid-19, bør teste seg. FOTO: Rawpixel Ltd.

Oppfordrer til hjemmetesting

Alle som bor eller oppholder seg i Hemnes, og som har symptomer på luftveisinfeksjon eller tror de kan være smittet av covid-19, bør teste seg.

Det er Hemnes kommune som kommer med denne oppfordringen på sine hjemmesider.

Kommunen deler ut hurtigtester på legesentrene og på servicetorget i rådhuset, mellom klokken 10.00 og 14.00 alle hverdager.

Dersom du selv er syk eller har symptomer på Covid-19, poengteres det at man må få noen andre til å hente test for seg. Eventuelt kan man be om at kommunens personell kommer ut med testen.

Har du tatt en hurtigtest som ble positiv, kan du sende epost til positivhjemmetest@hemnes.kommune.no. Du vil da få nærmere informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Det understrekes at man må huske å oppgi navn og telefonnummer i eposten, slik at smittesporingsteamet får kontakt med deg.