Seiersgliset! Fra venstre Trenere Susanne Holmen og Kjersti Fjeldavli Tuven, Annika Herstad Lifjell,  Emilie Flostrand Svartvassmo, Aimee Åsenhus Sørgård, Ingvild Linnea Holmen og trener Ole Inge Sørensen. Fremste rad: Tuva Berg Sørensen, Sandra Valen Oksfjellelv, Therese Valen Oksfjellelv, Oda Fjeldavli Tuven og Tuva Rekve Røsvassbukt.
Vinnere!. Seiersgliset! Fra venstre Trenere Susanne Holmen og Kjersti Fjeldavli Tuven, Annika Herstad Lifjell, Emilie Flostrand Svartvassmo, Aimee Åsenhus Sørgård, Ingvild Linnea Holmen og trener Ole Inge Sørensen. Fremste rad: Tuva Berg Sørensen, Sandra Valen Oksfjellelv, Therese Valen Oksfjellelv, Oda Fjeldavli Tuven og Tuva Rekve Røsvassbukt. FOTO: Camilla Ødegård WithBilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Korgen-jentene til topps i Rede Cup