Korgen Lego locos vant championsprisen, og kan dermed delta i den skandinaviske finalen i Ålesund. F.v. David Trongmo, Gudbjørn Derås,  Lukas Andriukaitis, Sigrid Falkenhaug, Selmer Solhaug og Henning Olsen.
The champions. Korgen Lego locos vant championsprisen, og kan dermed delta i den skandinaviske finalen i Ålesund. F.v. David Trongmo, Gudbjørn Derås, Lukas Andriukaitis, Sigrid Falkenhaug, Selmer Solhaug og Henning Olsen. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

– Jeg har tenkt i to uker at det ikke går! sa en av championene fra Lego leaguefinalen på Helgeland