Politiet i Nordland ønsker tips fra publikum etter at minst tre båtmotorer ble stjålet  i helga 17.-19. september, på strekningen Aldersundet- Sjona (illustrasjonsbilde).
Motortyveri. Politiet i Nordland ønsker tips fra publikum etter at minst tre båtmotorer ble stjålet i helga 17.-19. september, på strekningen Aldersundet- Sjona (illustrasjonsbilde). FOTO: PxHere.com

Tyveri av båtmotorer i helgen

I helgen, mellom fredag den 17.9.21 og søndag den 19.9.21, har politiet fått melding om at 3 båtmotorer er stjålet på strekningen Aldersundet- Sjona.

Dette fremgår av en pressemelding fra politiet i Nordland.

Det er snakk om store og tunge motorer, og politiet tror derfor at tyveriene har blitt utført av flere gjerningspersoner og at motorene er blitt fraktet bort i en vare/lastebil.

Politiet skriver i pressemeldingen at det er nærliggende å tro at det kan ha skjedd flere slike tyverier som ikke er meldt inn til politiet, og de ber derfor om at båteiere i området Tonnes/Steinsland mot Mo i Rana sjekker sine naust og båter.

Politiet ønsker tips i saken, og da spesielt med tanke på større kjøretøy som de har observert i området. Har noen kameraovervåkning i forbindelse med naust eller hytte ved veien, ber politiet om at disse sjekkes for interessante observasjoner.

Tips kan meldes til politiet på 02800.