Eva Mosheim driver med sau i Bjørnådalen i Vefsn. Hun er takknemlig for at sauebøndene i Leirskarddalen hentet reisesauen hennes under Oksskolten. Sauen hadde vandret fra beite i Varnfjellet i Hattfjelldal.
Takknemlig sauebonde. Eva Mosheim driver med sau i Bjørnådalen i Vefsn. Hun er takknemlig for at sauebøndene i Leirskarddalen hentet reisesauen hennes under Oksskolten. Sauen hadde vandret fra beite i Varnfjellet i Hattfjelldal. FOTO: Privat. Utlånt fra Eva MosheimBilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Langreist sau under Oksskolten