Hopp til hovedinnhold
Ved Hemnes sentralskole har en ansatt testet positivt for Covid-19. Alle foresatte ved skolen har fått informasjon om situasjonen. (Arkivfoto)
Koronasmitte. Ved Hemnes sentralskole har en ansatt testet positivt for Covid-19. Alle foresatte ved skolen har fått informasjon om situasjonen. (Arkivfoto) FOTO: Bjørn Sverre Falch

Koronasmitte hos ansatt ved Hemnes sentralskole

Ved Hemnes sentralskole har en ansatt testet positivt for Covid-19. Den ansatte har to nærkontakter ved skolen, og disse tar nå de forholdsregler som gjelder for videre testing.

Dette melder Hemnes kommune på sin «Korona-side» på nett.

Den smittede har ikke hatt nærkontakt med elevene eller hatt undervisning i klasser. Skolen melder at de har god oversikt over situasjonen og at det per nå ikke er snakk om et utbrudd ved skolen.

Skolen er fortsatt på grønt nivå i «trafikklysmodellen». På grønt nivå skal ingen syke møte på skolen. Det skal praktiseres god hygiene og normalt renhold og så langt som mulig unngå fysisk kontakt mellom personer. Det er vanlig organisering av klasser og grupper.

Kommuneoverlegen har ikke funnet grunnlag for å endre tiltaksnivå nå, og alle foresatte ved skolen har fått informasjon om situasjonen.