Et uthus ved tidligere vaktbu ved Bjerka leir tok i dag fyr. Uthuset står på ei tomt som er utskilt fra den øvrige eiendommen som i dag eies av Entrepnor.
Brann i skur. Et uthus ved tidligere vaktbu ved Bjerka leir tok i dag fyr. Uthuset står på ei tomt som er utskilt fra den øvrige eiendommen som i dag eies av Entrepnor. FOTO: Privat.Bilde 1 av 5
Hemnes brannvesen, med mannskap fra Korgen fikk raskt kontroll på flammene og hindret spredning.
Kontroll på flammene. Hemnes brannvesen, med mannskap fra Korgen fikk raskt kontroll på flammene og hindret spredning. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 2 av 5
Røyk
Røyk. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 3 av 5
Uthuset som tok fyr ble det ikke mye igjen av
Forkullet. Uthuset som tok fyr ble det ikke mye igjen av FOTO: Edel Annie TverbergBilde 4 av 5
Mange barn var kommet for å se hva som skjedde da det hadde tatt fyr i et skur ved Bjerka leir. Tommel opp for slukking og ingen dramatikk.
Tilskuere. Mange barn var kommet for å se hva som skjedde da det hadde tatt fyr i et skur ved Bjerka leir. Tommel opp for slukking og ingen dramatikk. FOTO: Edel Annie TverbergBilde 5 av 5

Brann i uthus ved Bjerka leir

Rett før klokken ett varslet en tilfeldig forbipasserende brann i et uthus ved Bjerka leir.

Brannvesenet fikk flammene raskt under kontroll og hindret spredning.

Alarmen gikk klokken 12.52, og innsatsleder brann, Magne Linvik forteller at det var full fyr da brannvesenet fra Korgen kom til stedet.

– Vi fikk raskt kontroll på flammene og hindret spredning til omkringliggende bygninger, her er en trafo og den gamle vaktbua ganske nærme, forteller Linvik.

– Det var heldigvis lite vind i dag, og dermed lettere å hindre spredning, legger innsatslederen til.

Brann, ambulanse og politi var på stedet, og ingen dramatikk å spore.

– Bygningen er utskilt fra Bjerka leir, og er ikke en del av eiendommen som Entrepnor kjøpte i februar, men i privat eie, sier Erna Nerleir som er daglig leder hos Entrepnor.