Tiendeklassingene på Hemnes sentralskole er snart ferdige med grunnskolen, og skal som alle unge finne sin vei videre. Bakre rekke fra venstre: Pia Konstanse Sørensen, Lise Risvik Roghell, Emilie Pettersen Nygård, Sondre Kråkstad-Norø, Oliver Bang Skreslett, Ida Hennie Jensen, Julian Eliassen Kvitnes og Øyvind Lyngås. Fremste rekke fra venstre: Leona Yibrah Nilsen, Aurora Pauline Furuhatt Rønning, Dina Mujic Karlsen, Ingeborg Møllevik Skjæran og William Øvrevoll Christensen.
Videre hver sin vei. Tiendeklassingene på Hemnes sentralskole er snart ferdige med grunnskolen, og skal som alle unge finne sin vei videre. Bakre rekke fra venstre: Pia Konstanse Sørensen, Lise Risvik Roghell, Emilie Pettersen Nygård, Sondre Kråkstad-Norø, Oliver Bang Skreslett, Ida Hennie Jensen, Julian Eliassen Kvitnes og Øyvind Lyngås. Fremste rekke fra venstre: Leona Yibrah Nilsen, Aurora Pauline Furuhatt Rønning, Dina Mujic Karlsen, Ingeborg Møllevik Skjæran og William Øvrevoll Christensen. FOTO: Rune Furuhatt

Vil ut, opp og frem