Den onde sladrekjerringa Oline, som finner barnet Inger har drept, ble filmet ved hengebrua i Korgen. Olines onde skikkelse blir i filmen understreket av filmmusikken som var komponert til filmen, noe som var helt nytt i Norge damed.
Hengebrua i Korgen. Den onde sladrekjerringa Oline, som finner barnet Inger har drept, ble filmet ved hengebrua i Korgen. Olines onde skikkelse blir i filmen understreket av filmmusikken som var komponert til filmen, noe som var helt nytt i Norge damed. FOTO: Med tillatelse fra NasjonalbiblioteketBilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Om hundrede år er allting glemt?