Øverst fra venstre: Thord Kosmo Sandnes, Elias Sørli, Sondre Elias Hansen, Martine Lenningsvik, Sondre Fjeldavli Tuven. 
Nederst fra venstre: Filip Moen, Birk Kristiansen, Ask Vågen Vasdal, Victor Oksfjellelv og Julian Johansen Fredriksen.
Lagbilde. Øverst fra venstre: Thord Kosmo Sandnes, Elias Sørli, Sondre Elias Hansen, Martine Lenningsvik, Sondre Fjeldavli Tuven. Nederst fra venstre: Filip Moen, Birk Kristiansen, Ask Vågen Vasdal, Victor Oksfjellelv og Julian Johansen Fredriksen. Bilde 1 av 1

Borteseier!

Korgens G10 spilte bortekamp mot Nesna i strålende vær.

G10 i Korgen har spilt sin første kretskamp i et strålende vær på Nesna torsdag i forrige uke. Det var en spennende kamp som bølget frem og tilbake. Korgen ledet 1-2 til pause og holdt ledelsen resten av kampen.

Sluttresultat Nesna 3 – Korgen 4