Kokkekamp på Hemnes sentralskole Fra v.: Svein Jæger Hansen, Tage Breimo, Siren Thoresen, Maren Leirvik, lærer Marius Israelsen Furumo og assistent Sissel Renate Trondsen.Rune FuruhattPublisert: 12 mai, 2021 06:00Oppdatert: 15 februar, 2024 15:12 Artikkelen er mer enn ett år gammel. Klar til kamp. Fra v.: Svein Jæger Hansen, Tage Breimo, Siren Thoresen, Maren Leirvik, lærer Marius Israelsen Furumo og assistent Sissel Renate Trondsen. FOTO: Rune Furuhatt Klar til kamp 2. Fra v.: Svein Jæger Hansen, Maiken Kristiansen, Elias Henriksen Strandvoll, Trym Raknes Skivik, lærer Marius Israelsen Furumo og assistent Sissel Renate Trondsen. FOTO: Rune Furuhatt Klar til kamp 3. Fra v.: Svein Jæger Hansen, Øyvind Finbak, Linnea Rønning Flatås, Lea Valberg, Per-Magne Steen, lærer Marius Israelsen Furumo og assistent Sissel Renate Trondsen. FOTO: Rune Furuhatt Klar til kamp 4. Fra v.: Lærer Marius Israelsen Furumo, Lydia Vanbakk Kjærstad, Supawan Auppaphakdee, assistent Sissel Renate Trondsen, Linus Henriksen Chaboud og Svein Jæger Hansen. FOTO: Rune Furuhatt Klar til kamp 5. Fra v.: Alexander Drage, assistent Sissel Renate Trondsen, Anikken Juvik, Svein Jæger Hansen, Rakel Stensen, Kjersti Oskarsen og lærer Marius Israelsen Furumo. FOTO: Rune Furuhatt Klar til kamp 6. Fra v.: Svein Jæger Hansen, Nora Pettersen Brusveen, William Edvardsen Valla, lærer Marius Israelsen Furumo, Åge Granmo og assistent Sissel Renate Trondsen. FOTO: Rune Furuhatt Passer på. Lydia Vanbakk Kjærstad har full kontroll på sjokoladen som smeltes i vannbad. FOTO: Rune Furuhatt Gjett vekta. Ikke alltid så lett å anslå vekta på råvarer. Elevene følger spent med når Svein Jæger Hansen avslører «fasiten». FOTO: Rune Furuhatt Samarbeid. Siren Thoresen og Tage Breimo går nøye gjennom oppskrift og fremgangsmåte. FOTO: Rune Furuhatt Krydrer laks. Lea Valberg rasper fersk lime over laksebitene som skal bli hovedingrediensen i taco. FOTO: Rune Furuhatt Fondant. Per-Magne Steen posjonerer ut sjokoladefondanten, som han aldri tidligere har lagd. Tilsynelatende uanstrengt og med god kontroll. FOTO: Rune Furuhatt Lytter til kokken. Tage Breimo får her nyttige tips av Svein Jæger Hansen. FOTO: Rune Furuhatt Falkeblikk. Lærer Marius Israelsen Furumo følger nøye med på det elevene utfører på kjøkkenet. FOTO: Rune Furuhatt Nøye. Lea Valberg, Øyvind Finbak og Linnea Rønning Flatås leser nøye på tilberedningstips. FOTO: Rune Furuhatt Smakstips. Elias Henriksen Strandvoll og Maiken Kristiansen får gode smakstips. FOTO: Rune Furuhatt På plagget kjenner man kokken. Kokkelue må man ha når man skal kjempe i kokkekamp. Her får Trym Raknes Skivik sin lue hos Svein Jæger Hansen. FOTO: Rune Furuhatt Ferdig. Det er viktig å prøvesmake. Trym Raknes Skivik og Elias Henriksen Strandvoll tester pizzaen sin. FOTO: Rune Furuhatt Dommerpanelet. Fra v.: Espen Leirvik, Sissel Renate Trondsen, Marius Israelsen Furumo og Svein Jæger Hansen. FOTO: Rune Furuhatt Pass fingrene. Elias Henriksen Strandvoll følger med når Tage Breimo løfter vårruller ut av frityren. FOTO: Rune Furuhatt Fordeler arbeidsoppgaver. Fra v.: Rakel Stensen, Kjersti Oskarsen, Anikken Juvik og Alexander Drage er enige om arbeidsfordelingen. FOTO: Rune Furuhatt Digital. Anikken Juvik og Alexander Drage bruker «digital kokebok». FOTO: Rune Furuhatt Skreller og kutter. Nora Pettersen Brusveen kutter grønnsaker og William Edvardsen Valla skreller poteter. FOTO: Rune Furuhatt Tråkker ikke i salaten. Kjersti Oskarsen og Rakel Stensen i full sving med å lage fruktsalat. FOTO: Rune Furuhatt Kokkelue må til. Linus Henriksen Chaboud og Supawan Auppaphakdee venter på utdeling av kokkelue. FOTO: Rune Furuhatt Du vil kanskje også lese Ingen relaterte artikler.