I tilfeldig rekkefølge: Linea Rønning Flatås, Emilie Sofie Rachow Gåsland, Lydia Vandbakk Kjærstad, Vilma Veiåker Sjåvik, Andrea Nordland Pettersen, Siren Thorsesen, Aila Tustervatn Straum, Andrine Steinbakk, Isabella Hjelmeseth, Ane Zakariassen, Lea Valberg, Rina Årevik Sellin, Kjersti Oskarsen, Anniken Juvik, Andrea Nerdal, Nora Helen Pettersen Brusveeen, Salma Eline Nygaard.
Samarbeidslaget Åga/Hemnes J13. I tilfeldig rekkefølge: Linea Rønning Flatås, Emilie Sofie Rachow Gåsland, Lydia Vandbakk Kjærstad, Vilma Veiåker Sjåvik, Andrea Nordland Pettersen, Siren Thorsesen, Aila Tustervatn Straum, Andrine Steinbakk, Isabella Hjelmeseth, Ane Zakariassen, Lea Valberg, Rina Årevik Sellin, Kjersti Oskarsen, Anniken Juvik, Andrea Nerdal, Nora Helen Pettersen Brusveeen, Salma Eline Nygaard. FOTO: Kjell-Idar JuvikBilde 1 av 2

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Seier etter samarbeidslagets første kamp