Øverste rad fra venstre: Peter Andreas Lifjell, Margrete Holmslet, Stina Helen Solhaug, Siv Eli Solli Thoresen, Sander Bruheim, Gjermund Hagen, Martin Lien Midterste rad: Veronica Rødli Trettbakk, Helle Jacobsen Ånonli, Katrine Mari Tuven, Hanne Marit Hjerpbakk, Tony Tverå, Aleksander Mula, Ole Jostein Svendsen Nederste rad: Johanna Martinsen Brygfjeld, Linda Charlotte Jensen, Hilde Løwer Langeland, Tonje Aasen Brygfjeld, Petter Øren, Åsmund Korsnes, Arnfinn Brendmo
Tilbake igjen. Øverste rad fra venstre: Peter Andreas Lifjell, Margrete Holmslet, Stina Helen Solhaug, Siv Eli Solli Thoresen, Sander Bruheim, Gjermund Hagen, Martin Lien Midterste rad: Veronica Rødli Trettbakk, Helle Jacobsen Ånonli, Katrine Mari Tuven, Hanne Marit Hjerpbakk, Tony Tverå, Aleksander Mula, Ole Jostein Svendsen Nederste rad: Johanna Martinsen Brygfjeld, Linda Charlotte Jensen, Hilde Løwer Langeland, Tonje Aasen Brygfjeld, Petter Øren, Åsmund Korsnes, Arnfinn Brendmo FOTO: PrivatBilde 1 av 4

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Takk for sist