Torbjørn Skjæran er veldig glad for interessen fra NRK for å finne og filme vraket av D/S NORDNORGE. Hvor dypt skipet ligger vet vi ikke, heller ikke hva rust og nedmudring kan ha gjort med restene av skipet, men skipet var fortøyd til kaiet og rev med seg deler av kaiet da det sank, så det ligger antagelig ikke så altfor dypt og langt unna land.
Speider. Torbjørn Skjæran er veldig glad for interessen fra NRK for å finne og filme vraket av D/S NORDNORGE. Hvor dypt skipet ligger vet vi ikke, heller ikke hva rust og nedmudring kan ha gjort med restene av skipet, men skipet var fortøyd til kaiet og rev med seg deler av kaiet da det sank, så det ligger antagelig ikke så altfor dypt og langt unna land. FOTO: Frode FagerheimBilde 1 av 2

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Utsatt 80-årsminne