Med bagasjerommet i varebilen som løpskontor kan pensjonist Lennart Berglund, Hemnesberget, administrere deltakere ut i dagens prøvelser. Her får mosjonist Mette Hoem Evensen gode råd fra en pekefinger tilhørende en meget erfaren o-løper, vel passert sine 80 år.
Arrangøren. Med bagasjerommet i varebilen som løpskontor kan pensjonist Lennart Berglund, Hemnesberget, administrere deltakere ut i dagens prøvelser. Her får mosjonist Mette Hoem Evensen gode råd fra en pekefinger tilhørende en meget erfaren o-løper, vel passert sine 80 år. FOTO: Jan Gaute BuvikBilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Neppert uti Nesan