Innlogging som abonnent fungerer ikke. Vår leverandør jobber med saken.

Norge flagg
Norge flagg. FOTO: Erik Johansen / NTB scanpix

Gratulerer med dagen!

Nasjonaldagen skal feires også i år, vi følger feiringen rundt i kommunen.

Årets feiring blir noe helt annet enn det vi er vant med, med fokus på smittevern og at det ikke skal være store folkemengder. Vi skal forsøke å gi dere litt fra de stedene der det allikevel blir markert med arrangement.

Har du bilder fra din feiring? Send dem inn til oss, bruker du Instagram så legg til #avisahemnes, send inn på epost til [email protected] eller last opp som en gratulasjon på siden vår så sorterer vi ut.

Det ser ut til å bli en fin dag værmessig, selv om temperaturen ikke er helt normal den heller. Mange er værsyke, og husker ikke at det har vært mye vær også tidligere. Ta en titt på videoen fra 17. mai 2016, da var det mye vær da!