Storflo med Elsa
Storflo med Elsa. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 1 av 7
Storflo med Elsa
Storflo med Elsa. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 2 av 7
Storflo med Elsa
Storflo med Elsa. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 3 av 7
Elsa ga ingen rekord. På preikstolen er det et merke etter Berits besøk i 2011, det er fortsatt en halv meter opp til hennes nivå.
Storflo med Elsa. Elsa ga ingen rekord. På preikstolen er det et merke etter Berits besøk i 2011, det er fortsatt en halv meter opp til hennes nivå. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 4 av 7
Om det er storfloa som har brakt fiskeboller helt fra Vesterålen til Hemnesberget er usikkert. Vår fotograf har ikke funnet eksakt bakgrunn, kan det være et oppdrettsforsøk?
Storflo med Elsa. Om det er storfloa som har brakt fiskeboller helt fra Vesterålen til Hemnesberget er usikkert. Vår fotograf har ikke funnet eksakt bakgrunn, kan det være et oppdrettsforsøk? FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 5 av 7
Storflo med Elsa
Storflo med Elsa. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 6 av 7
Røssåga påvirkes av flo helt opp til Korgen Camping. Slik så det ut mellom E6-brua og gammelbrua da floa var på det høyeste. Selv om mange trær står under vann har det nok vært betydelig mer vann tidligere.
Velfylt. Røssåga påvirkes av flo helt opp til Korgen Camping. Slik så det ut mellom E6-brua og gammelbrua da floa var på det høyeste. Selv om mange trær står under vann har det nok vært betydelig mer vann tidligere. FOTO: Knut MartinsenBilde 7 av 7

Storflo uten rekorder

De som ventet på oversvømmelser på den godt markedsførte storfloa tirsdag måtte gå skuffet og tørrskodd hjem. Men hva med fiskebollene?

Vår alltids tilstedeværende frilanser på Hemnesberget, Jon Arne Jacobsen, tok seg en tur i oversvømmelsestruede områder. Han rapporterer at de har greid å holde unna massene, og at det faktisk er en halvmeter opp til Berits nivå fra 2011.

Jacobsen kan imidlertid ikke gjøre skikkelig rede for fiskebollene, kanskje noen lesere kan bringe oss nærmere en løsning?