Til venstre med ansiktet mot kamera Tobias Svartvassmo, Sander Granskogli Syversen, Hans-Kristian Lorentzen og Mats Ånonli. Sigve Sjøvoll noterer flittig ( til høyre) Jakob Oksfjellelv i front med ryggen til.
Guttesamling. Til venstre med ansiktet mot kamera Tobias Svartvassmo, Sander Granskogli Syversen, Hans-Kristian Lorentzen og Mats Ånonli. Sigve Sjøvoll noterer flittig ( til høyre) Jakob Oksfjellelv i front med ryggen til. FOTO: Knut MartinsenBilde 1 av 9

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Kalkulerte seg til seier