Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 1 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 2 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 3 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 4 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 5 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 6 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 7 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 8 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 9 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 10 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 11 av 12
Skandinavisk finale i Danmark.
Korgen Lego Locos. Skandinavisk finale i Danmark. FOTO: PrivatBilde 12 av 12

Korgen Lego Locos sin spennende reise til Danmark

Vi i Korgen Lego Locos reiste siste helg i november til Roskilde i Danmark for å delta i skandinavisk finale i First Lego League. Vi arbeidet iherdig de tre ukene før vi skulle av gårde, mens finalehelga nærmet seg med stormskritt.

Reisen til Danmark var lang og krevende. Natt til fredag klokka halv ett tok vi toget fra Bjerka til Værnes flyplass. Derfra tok vi fly til Bergen, byttet fly, og fløy videre til København. Vi fikk presset oss inn på noen tog videre til Roskilde. Vi kom endelig fram til Danhostel Roskilde i åttetiden fredag kveld.

Skandinavisk finale i Danmark. Foto: Privat

Lørdag var finaledagen. Vi spiste frokost og gikk til Roskilde Kongrescenter. Der rigget vi opp piten og gjorde oss klare for presentasjonene. Finaledagen endte opp med å bli overraskende gøy. Vi hadde en morsom og lærerik dag fylt med utfordringer og samarbeid. Vi ble kjent med lag fra hele Skandinavia og deres prosjekter. Vi vant dessverre ingen priser i finalen, men likevel var humøret på topp.

Vi reiste hjem dagen etter. Vi var alle slitne og litt lettet for at det var over, men vi var alle enige at det var en alle tiders opplevelse. Vi fikk nye venner, vi lærte mye nytt, og vi fikk sett og opplevd deler av den fine byen Roskilde.

Vi i Korgen Lego Locos ønsker å takke våre sponsorer Helgeland Sparebank, Statnett, Hemnes Kommune, Entrepnor, Mo Industripark as, TESS, HAF, Statkraft, Kunnskapsparken Helgeland, Bjerka kro, Coop prix Korgen, Hasvo, Sjurbolet blomster, din Optiker, TS Bygg AS, Korgen sanitetsforening, Arnulf Skreslett, Vallabotn sanitetsforening, Hårsveisen Korgen, Korgen menighetsråd, Engesmoen gård, Rune Vasdal AS, IP Elektro, Bøndenes Regnskapskontor SA og Nordland Fylkeskommune. Vi ønsker også å takke flinke foreldre som har stått opp på fritida for å hjelpe og støtte oss før finalen.

Sist men ikke minst vil vi takke alle dere som har bidratt i spleisen vår, og dere som har fulgt oss og heiet på oss hele veien. Uten alle dere hadde vi aldri fått denne fantastiske opplevelsen, og vår takknemlighet er uendelig!

Årets Korgen Lego Locos-team takker for seg, og vi ønsker alle en god jul og et godt nyttår!