Fra overrekkelsen av gaven fra Hemnesberget LC til Hemnes IL - klubbhuset Fv. Torstein Sørensen, Kjell Idar Juvik, Hans Erik Nilsen, Petter Rønning jr., Asbjørn Solhaug og Steinar Bergem. Hans Erik og Asbjørn fra Hemnesberget LC, og de andre fra HIL.
Glade givere og mottakere. Fra overrekkelsen av gaven fra Hemnesberget LC til Hemnes IL - klubbhuset Fv. Torstein Sørensen, Kjell Idar Juvik, Hans Erik Nilsen, Petter Rønning jr., Asbjørn Solhaug og Steinar Bergem. Hans Erik og Asbjørn fra Hemnesberget LC, og de andre fra HIL. FOTO: Jon Arne JacobsenBilde 1 av 6

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Klubbhus i våre hjerter