Fra venstre Koordinator Hattnett/Hattfjelldal kommune Siv Sørdal, Fiberkunde Synnøve Ødegård, IKT-Leder i Hattfjelldal og Grane kommuner Børge Odden, fiberkunde Karl Arne Kjeldsen, stabsleder i Hemnes kommune Sissel Berg, rektor v/Varntresk skole Inger-Lise Bleikvassli, rådmann i Hattfjelldal kommune Stian Skjærvik, daglig Leder Villmarksnett Terje Nilsen, rådmann i Hemnes kommune, Amund Eriksen, ordfører i Hemnes Kommune, Christine Trones og ordfører i Hattfjelldal kommune Harald Lie.
Frikjent. Fiberprosjektet Villmarksnett feiret åpningen med marsipankake. Senere ble det rettssaker etter uenighet mellom oppdragsgiver og entreprenør. Fra venstre Koordinator Hattnett/Hattfjelldal kommune Siv Sørdal, Fiberkunde Synnøve Ødegård, IKT-Leder i Hattfjelldal og Grane kommuner Børge Odden, fiberkunde Karl Arne Kjeldsen, stabsleder i Hemnes kommune Sissel Berg, rektor v/Varntresk skole Inger-Lise Bleikvassli, rådmann i Hattfjelldal kommune Stian Skjærvik, daglig Leder Villmarksnett Terje Nilsen, rådmann i Hemnes kommune, Amund Eriksen, ordfører i Hemnes Kommune, Christine Trones og ordfører i Hattfjelldal kommune Harald Lie. FOTO: Knut Martinsen

Knuste KNAS i retten