Etter noen uker med stengte lokaler blir det nyåpning i fredag. Nå skal man på nytt kunne gå på Hemnes Mat & Vinhus.
Etter at de forrige eierne sluttet i begynnelse på juli har de nye eierne jobbet med å få på plass noen som skal drifte Mat & Vinhuset.
I dag fredag 26.juli skal det være klart slik at dørene igjen kan åpnes.
– Ting har dessverre tatt lengre tid enn det vi ønsket, men nå har vi det meste på plass slik at vi åpner idag, sier Matts W. Sørensen som er den som står bak driften.
Sammen med seg har han sin kone Abba Jean, og på kjøkkenet finner man Steinar Jensen og Lill-Siri Mikalsen.
– Jeg skal begynne på 2.året for kokk og servitør på Mo nå til høsten. Da er det fint å få sommerjobb her sammen med en som kan lage god mat. Jeg gleder meg til å komme igang nå, sier Lill-Siri.
– Nå i starten kan vi dessverre ikke ha alle retter på plass, men de kommer etter hvert. Vi ønsker å ha noe vanlig norsk mat, samtidig som vi viderefører et par retter som de forrige driverne hadde. De skal vi kalle Ersins favoritter, forteller Steinar Jensen.
– Det vil også bli litt asiatisk mat og enklere lunsjretter som f.eks. egg og bacon. Vi satser på at det vi serverer skal ha kvalitet og smake godt. Når vi er ferdige med innkjøringen skal våre gjester kunne finne mye godt her, sier Steinar på vei ut på kjøkkenet.
– Vi ønsker å kunne ha kvelder med musikk her, og andre spennende ting som dukker opp. Ja vi håper at folk finner veien hit og prøver oss ut, sier Matts til slutt.