Fra parkeringsplassen foran barnehagen er det bare en liten skråning ned mot hovedveien med fartsgrense på 80 km/t. De bekymrer Martin Gaustad Svaleng og Christin Gaustad Halvorsen, Vilde Helene Berg, Lill Marita Køien Berg (bak) og Marie Johanne Berg, Ida Molberg Vasdal (bak) og Ingrid Elise Molberg Vasdal, Marte Molberg, Thomas Aspen og Niklas Linder Aspen (sittende foran), Miriann Husmo Urlandå og Mia Husmo Urlandå (foran), Olve Breivik Ulriksen og Thor Aksel Ulriksen, Torgrim Linder Aspen og June Linder Aspen.
Vil ha mindre fart. Fra parkeringsplassen foran barnehagen er det bare en liten skråning ned mot hovedveien med fartsgrense på 80 km/t. De bekymrer Martin Gaustad Svaleng og Christin Gaustad Halvorsen, Vilde Helene Berg, Lill Marita Køien Berg (bak) og Marie Johanne Berg, Ida Molberg Vasdal (bak) og Ingrid Elise Molberg Vasdal, Marte Molberg, Thomas Aspen og Niklas Linder Aspen (sittende foran), Miriann Husmo Urlandå og Mia Husmo Urlandå (foran), Olve Breivik Ulriksen og Thor Aksel Ulriksen, Torgrim Linder Aspen og June Linder Aspen. FOTO: Knut MartinsenBilde 1 av 2

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Ber om lavere fartsgrense:

Full fart på Finni