I tilfeldig rekkefølge. Kristoffer Brygfjeld, Elias Aasen Stien, Nicolai Buskli, Oliver Tolkmo, Kasper Tverberg-Nordli, Ronja Vindstad Jensen, Nikolai van Der Wiel, Børge Innereng, Ineta Burokaite, Ingvild Bruhaug, Emilie Tuven, Dennis Cross Hjemaas, Benoni Solhaug, Benjamin Jørgensen, Kristoffer Vindstad, Matija Radulovic, Rikhard Faksdal, Sigurd Pedersen Herstad. Her sammen med noen av praksisvertene.
Bilde 1 av 5 – Deltakere. I tilfeldig rekkefølge. Kristoffer Brygfjeld, Elias Aasen Stien, Nicolai Buskli, Oliver Tolkmo, Kasper Tverberg-Nordli, Ronja Vindstad Jensen, Nikolai van Der Wiel, Børge Innereng, Ineta Burokaite, Ingvild Bruhaug, Emilie Tuven, Dennis Cross Hjemaas, Benoni Solhaug, Benjamin Jørgensen, Kristoffer Vindstad, Matija Radulovic, Rikhard Faksdal, Sigurd Pedersen Herstad. Her sammen med noen av praksisvertene. FOTO: Ellen Rabliås

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Med hjertet i landbruket