Alle må ha mat. Denne erkjennelsen ligger muligens i bunn når tilbudssiden vokste kraftig under Klemetspelet.
Leirskar Ungdomslag solgte middag på huset på lørdagen. Da hadde de mye salg, bl.a. 400 porsjoner kjøttsuppe, forteller Karen Finbak, Jorun Fjelldal og Elsa Trettbakk. Melkekaker med gomme og rømmegrøt har vi solgt i mengder. Ellers salg av kaffe og kaker også på søndag.
På Stran hadde Bygdelaget var det også middagssalg både lørdag og søndag. Saltkjøtt og kålrabistappe på søndag var størst suksess. Middagsgjestene på søndag kom i en jevn strøm, forteller Marita Grönlund i kjøkkentjenesten.
– Her var middagssalg i går på dagen, og plattingdans på kvelden, ryddegjeng i morges, og så fortsatt med nytt middagssalg i dag. Så det har vært travelt disse dagene. Heldigvis har jeg hatt gode hjelpere på kjøkkenet her i dag, og tenker da på Liv Marie Bech og de to barna hennes, Thea og Aksel Tverå.
På Brygfjell Gård har vi også hatt en jevn strøm av folk og vi har solgt en del av våre produkter der i løpet av helga. Der var det mest besøkt på lørdag. Så jeg har vært mange steder, for å si det slik, forteller en noe sliten Marita en sen søndags ettermiddag.