Fellesarrangementet på Korgfjellet St. Hansaften, som var et samarbeid mellom Korgfjellets Venner, Hemnes Turistforening og Barnas Turlag, er avlyst på grunn av de meldte værforholdene.
Avlyst. Fellesarrangementet på Korgfjellet St. Hansaften, som var et samarbeid mellom Korgfjellets Venner, Hemnes Turistforening og Barnas Turlag, er avlyst på grunn av de meldte værforholdene. FOTO: PxHere.com

Fellesfeiring av St. Hansaften avlyst

Hemnes kommune melder på sin hjemmeside at den planlagte St. Hans-feiringen på Korgfjellet er avlyst på grunn av værforholdene som er meldt for torsdag ettermiddag og kveld.

Denne fellesfeiringen var opprinnelig en del av programmet for 80-årsmarkeringen i forbindelse med at det i juni i år er 80 år siden de fangene fra tidligere Jugoslavia kom til Norge, og var et samarbeid mellom Korgfjellets Venner, Hemnes Turistforening og Barnas Turlag.

Minnes at det er 80 år siden de jugoslaviske fangene ble sendt til Norge