BUD. Scandics nettsider har fortsatt Hotell Syv Søstre i sin portefølje, det er dog vanskelig å finne ledig rom.FOTO: SKJERMDUMP SCANDIC.NO

Bud på Hotell Syv Søstre

En stor, nasjonal og langsiktig aktør som ser et stort potensial i reiselivet på Helgeland, har lagt inn bud på hotell Syv søstre i Sandnessjøen. Lokalbanken har akseptert budet. Det som gjenstår er avklaringer mellom kjøper og Alstahaug kommune.

Det er Helgeland Sparebank som skriver dette i en pressemelding.

– Vi er meget fornøyd med å kunne gå ut med nyheten om at det nå foreligger en budaksept på Syv Søstre hotellet i Sandnessjøen. Aktøren som har fått tilslaget på kjøp av hotellet, er en seriøs og nasjonal aktør med en stor hotellkjede med på laget, forteller administrerende direktør Hanne Nordgaard.

De skriver videre i pressemeldingen at lokalbanken har hatt god dialog med budgiver, som er en aktør som har et langsiktig formål med investeringen og er imponert over mulighetene for turisme på Helgeland. Budgiver ønsker ikke offentlig oppmerksomhet ennå, fordi de har noen forbehold som må tas tak i og avklares av og med Alstahaug kommune.

– Dette er en aktør med både de faglige og finansielle musklene som Helgeland trenger for langsiktig og god drift, og kan være en drivkraft for vekst på Helgeland. Så snart disse forbeholdene kvitteres ut vil hotellet selges, og etter en kort mobiliseringstid åpnes igjen til glede for tilreisende og næringslivet i Sandnessjøen og Helgeland, sier Nordgaard.

Det er Nord-Megler AS som har bistått Helgeland Sparebank i salgsprosessen og vil fullføre dette så snart alle avklaringer er på plass.

HILSNINGER
Hanna-Andrea Ø. Andreassen
5! Hanna-Andrea Ø. Andreassen
Ida Molberg Vasdal
4 år! Ida Molberg Vasdal
Niclas Matheo
9 År ! Niclas Matheo
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS