FORLATER SKUTA. Enhetsleder for teknisk avdeling i Hemnes kommune, Sølve Tuven, har sagt opp stillingen. FOTO: KNUT MARTINSEN

Oppsigelse fra teknisk sjef

Etter bare to år i lederstolen forlater nå Sølve Tuven stillingen som enhetsleder for tekniske tjenester i Hemnes.

Ansettelsen skjedde da etter en lang prosess med å finne en kvalifisert søker. Nå må man på nytt ut på jakt etter en leder til å ta etaten gjennom de utfordringer som står på oppgavelisten.
Tuven er klar på at det er ikke de mange utfordringene i jobben som gjør at han nå bytter beite.
-- Jeg har ikke søkt meg bort fra Hemnes, jeg har blitt kontaktet direkte med et svært godt og interessant tilbud. Etter noen runder med meg selv har jeg valgt å takke ja til en jobb som ser veldig spennende ut med nye utfordringer, sier han.
Tuven blir fortsatt i jobben som teknisk sjef fram til utgangen av februar.
-- Hva er det som har lokket deg bort?
-- Tag Sensors på Mo har kommet gjennom nåløyet i EU, og skal skalere opp virksomheten. De ønsker meg som CTO (teknisk direktør, journ. anm.). De skal bygge opp et senter for å overvåke matleveranser med sensorer som plasseres på varene.
Konseptet går ut på å plassere en sensor som kan skrives ut på en skriver på et matprodukt. Sensoren registrerer temperaturen, mottaker kan så sjekke om varen har hatt det for varmt eller kaldt under transporten.
-- Hva er største utfordring for den framtidige sjefen for TEK i Hemnes?
-- Det blir nok å tilpasse driften til inntektene, og omstille. Det kan enten skje ved å kvitte seg med ting eller ved å løse oppgaver på en annen måte enn i dag, avslutter Tuven.
Dermed starter en ny jakt på en av nøkkelrollene i Hemnes kommune.


FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS