Lokalfotball
DAGENS SUVERENE HØYDEPUNKT. Didrik Iversen scoret 6-1 målet etter kampens store enkeltprestasjon. Et langt oppspill ble dempet og tatt med i fart forbi Ståls bakerste mann. Iversen satte ballen til høyre for keeper.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Opprykkshåpet lever

Hemnes trenger nå bare ett poeng for å sikre opprykk. Kun Radaasen kan stikke kjepper i hjula når en serierunde gjenstår.

Hemnes IL henger i aller høyeste grad med i kampen om opprykk til 4. divisjon etter søndagens kamper. Heime på Reina ble et svakt Stål 2 nedsablet med 8-1 mens Korgen IL gikk på et tap mot Fauske /Sprint på Fauske og ikke lenger kan ta igjen Hemnes.
Innstranda IL 2 sikret seriemesterskapet med seier over Olderskog. Mo IL 2 ligger på andre plass og har de to bunnlagene igjen og vil høyst sannsynlig kapre andre plassen. Verken Mo eller Innstranda kan rykke opp, det kan heller ikke Fauske/Sprint som er á poeng med Hemnes når en kamp gjenstår.
Stål 2 hadde forsterket laget med Stian Celius og Alexander Iversen. Det hjalp fryktelig lite for et hjemmelag som startet kampen med sitt beste mannskap og som umiddelbart tok initiativet. Dessverre slo Patrick Gustavsen opp en skade og måtte ut allerede etter fire minutter. Hemnes brukte litt tid på omorganiseringen.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

1-0
Det første målet kom etter en corner fra Jakob Horseng. Ballen gikk ganske høyt inn og godt over Didrik Iversen som sto på femmetersstreken. Ballen duppet ned på lengste stolpe der Ole Martin Akselsen sto helt alene og kunne tuppe ballen enkelt i mål.
2-0
Elias Larsen fikk ballen midt på halvdelen til Stål og avanserte raskt et par meter før han fintet en forsvarer til venstre mens han selv gikk til høyre og plasserte ballen til side for keeper. En meget fortjent ledelse.
2-1
En duell i forsvaret til Hemnes førte til at Stian Celius fikk ballen og kom fri. Han sendte så i vei et skudd som ikke virket særlig farlig, men ballen smøg seg inn mellom Mats Trulsen og den høyre stolpen.
3-1
Hemnes fikk tak i ballen etter en feilpasning og satte full fart forover. Henning Hansen fikk ballen og satte den enkelt i mål fra et langt løp på høyrekanten.
4-1
Det neste målet kommer etter et dribleraid av Jakob Horseng. Han går seg imidlertid fast til venstre for målet, men klarer å få ballen ut til Dan Remy Karlsen som enkelt kunne sette ballen i mål fra 16 meter.
5-1
Jakob Horseng får ballen på Ståls halvdel. Han fintet, driblet og lurte Ståls Nathaniel Nymoen nesten opp på tribunen, får han fikk skutt hardt til høyre for keeper som ikke var i nærheten av å nå ballen.

6-1
Didrik Iversen får et langt oppspill som han dempet og tok ned i farten mens han passerte bakerste mann hos stål. Nok en gang blir ballen skutt kontrollert ned i høyre hjørne. En flott enkeltprestasjon av Didrik Iversen.
7-1
Elias Larsen fikk ballen på venstre kanten og klarer å få satt en pasning ut i feltet der Dan Remy Karlsen sto og ventet. Dan Remy satte ballen ned til høyre for keeper fra syv meter.
8-1
Hemnes vant ballen og kontret i et ellevilt tempo. Dan Remy Karlsen fikk ballen, denne gang til høyre for målet. Karlsen dro til og skuddet traff den høyre stolpen før den gikk inn.
Hemnes IL vant lett over en svak motstander. Selv om motstanden var så som så gjorde hjemmelaget det de skulle. Da Patrick måtte ut justerte Hemnes spillet og tok tilbake føringen i kampen. Da andre omgang startet var det et helt annet Stål som kom på banen. De var mye mer aggressive enn før pausen.
Dette førte til en del uheldige dommeravgjørelser av en dommer som helt klart har hatt bedre dager på banen. Hemnes måtte også denne gangen bytte ganske mange på slutten. Midtbanen slapp seg ned og hjemmelaget unngikk dermed at Stål fikk store sjanser på slutten. Trulsen i mål hadde en redning i andre omgang på det som kan kalles en målsjanse. Bortsett fra denne sjansen og målet skapte Stål absolutt ingen ting.
Torstein Sørensen kalte kampen for en drøm og hadde nesten ikke ord for hvor stolt han var over laget som spilte en nær plettfri kamp. De 63 betalende tilskuerne skapte en fantastisk ramme rundt kampen som ble spilt i periodevis kraftig regnvær.
Ett poeng mot Bossmo & Yttern på søndag og vi får en fjerdedivisjon med FK Rana, Brønnøysund, Mosjøen og Sandnessjøen og Hemnes. Når var et lag fra kommunen sist i det aller beste selskap på Helgeland?

DAN REMY KARLSEN SCORER. Dan Remy Karlsen scorer her det syvende målet til Hemnes og hans andre. Han putter også på nummer åtte og fullfører hat-trick. Dette var for øvrig Karlsens første mål denne sesongen.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN
KAN RYKKE OPP UTEN Å MÅTTE STOLE PÅ ANDRE. Hemnes sikrer opprykk hvis de vinner eller spiller uavgjort mot Bossmo & Yttern på søndag. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

HEMNES IL-STÅLKAM 2 8-1 (4-1)

  • Mål Hemnes IL: Akselsen (16), Larsen (30), Hansen (43), Karlsen (45, 73, 87), Horseng (61), Iversen (67)
  • Mål IL Stålkam. 2: Celius (38)
  • Gule kort Hemnes IL Dan Remy Karlsen, Joakim Akselsen og Jørgen Hind Sørensen
  • Dommer: Kim Hauvik, Radaasen Fotballklubb
  • Ass.dommer 1: Torstein Hofstad-Fjellet, Sandnessjøen IL
  • Ass.dommer 2: Nora Emilie Hals Berg, Sandnessjøen IL
Les mer om: #Hemnes IL
HILSNINGER
Ida Molberg Vasdal
4 år! Ida Molberg Vasdal
Niclas Matheo
9 År ! Niclas Matheo
Hanna-Andrea Ø. Andreassen
5! Hanna-Andrea Ø. Andreassen
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS