SEIERSGLISET. Kristoffer er godt fornøyd med sin andre seier i karrieren. FOTO: PRIVAT

Vant på hjemmebane

Kristoffer Brygfjeld (15) har denne sesongen håvet inn pallplasseringer i bilcross. I helga sikret den ferske sjåføren seg den aller gjeveste plasseringen i løpet på Røssvoll.

Kraftig nedbør førte til gjørmete og glatt terreng på banen på Røssvoll, som på mange måter er korgværingenes hjemmebane. Men regnet var tydeligvis ingen hindring for sjåførene fra Korgen, for det var flere fra kommunen som gjorde det godt. Morten Kyllingmo kjørte også inn til topplassering i sin klasse; rallycross.

Gode resultater
I lørdagens finaleheat lå Kristoffer lenge som nummer tre, men bilen foran ham havnet på en snurr slik at Brygfjeld fikk kjørt inn til en andreplass. Men det var søndagens løp som virkelig ble noe å skrive hjem om for Brygfjeld. Unggutten, som kun har kjørt i underkant av ti løp i sin karriere, har allerede skaffet seg en pallplassering, og søndag kunne han nyte utsikten fra den øverste pallen igjen.
– Det var litt tørrere på bakken på søndag, så kjøreforholdene var litt bedre. Det føles godt å få en ny seier, gliser Kristoffer.

Flere korgværinger
Det var ikke bare Kristoffer som stilte på startstrek fra Korgen. Med seg i juniorklassen hadde han med seg Ellen Fjelldal Lien. I åpen-klassen stilte Anders Kyllingmo og Erling Brygfjeld, mens i rallycross stilte Hans Jørgen Brygfjeld og Morten Kyllingmo. Sistnevnte gjorde også et meget godt løp og havnet øverst på pallen.
– Løpet gikk veldig bra og jeg er storfornøyd med egen innsats, forteller Morten Kyllingmo.
Han legger til at forholdene var veldig vanskelige med mye gjørme og vann, men at han kom seg helskinnet gjennom løpet.
– Lørdagen var kanskje hakke verre med tanke på føret, men det holdt til en andreplass likevel, ler han.

Unge Brygfjeld har nå to løp igjen av årets sesong i Nordlandscupen. Forrige helg kjørte han seg inn til to andreplasser i løpshelga på Grane, så det begynner å bli trangt om plassen på premiehylla.


Les mer i papirutgaven førstkommende torsdag.

PÅ PALLEN. Kristoffer tar i mot den største pokalen. FOTO:
SEIER FOR MORTEN. Det ble seier for Morten Kyllingmo også denne søndagen. FOTO: PRIVAT
Les mer om: #Fritid | #Motorsport
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS